Hoeveel onderbroeken neem ik mee? - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Paul & Agnes Rutten & Capitain - WaarBenJij.nu Hoeveel onderbroeken neem ik mee? - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Paul & Agnes Rutten & Capitain - WaarBenJij.nu

Hoeveel onderbroeken neem ik mee?

Door: Paul

Blijf op de hoogte en volg Paul & Agnes

21 November 2007 | Nederland, Amsterdam

Tja, dat zijn de vragen waarmee je geconfronteerd wordt in de laatste dagen voor je vertrek.

Zoals je op de kaart ziet kruipen we steeds dichter naar Schiphol... De ochtend van 3 december vertrekken we. We beginnen in India (4 weken). Daarna gaan we naar de Filippijnen (2 maanden). Dan vliegen we naar de andere kant van de wereld om Zuid-Amerika te bezoeken (2,5 maanden).

In de komende maanden kun je via deze website de avonturen tijdens onze reis volgen... Tenminste, als je daar zin in hebt.

• 22 November 2007 - 13:27

Annetje:

Lieve alle twee, nog even doorzetten met werk de laatste week......................! De tijd vliegt!
    Ik zeg al m'n werk en andere bezigheden op om onze kinderen en aanhang op waarbenjij.nu te kunnen volgen.......Ga zo maar weer zakdoeken kopen voor 3 dec.
    Tip; neem behalve onderbroeken ook gewone broeken mee, staat iets charmanter. En Aag, die broek vind je nog wel, we zoeken gewoon in nog 100 winkels!Niet alleen stressen maar ook vast voorgenieten, hoor!

Kus

• 22 November 2007 - 16:27

Ron Alias Beekie:

Heeey dude en dudin!!!

Heeel veel plezier het komende half jaar! Ik hoop vele foto's te zien en mooie verhalen te lezen!!! We mailen!!!

Grusse, Ron

• 24 November 2007 - 22:16

De Capitaintjes:

Leuke foto.............

• 02 December 2007 - 19:33

Sraarke:

Vette baas und Frau,

heel veel plezier tijdens jullie trip, geniet ervan, ben voorzichtig en ik zal regelmatig hier kijken wat we hier allemaal missen in dit saaie NL.

Greetz

• 04 December 2007 - 11:05

Annetje:

Lieve twee,
    Na een lastige aanloop naar Schiphol (2 uur in de file over 30 km!!)hebben jullie, te lezen aan de sms-jes, verder een goede reis gehad!! En jullie delen je kamer in India gezellig met wat muizenvriendjes, wat een welkom, leuk!

Na de traantjes op Schiphol werden we thuis verrast door een heel verhaal en veel foto's (dankzij de sint dus)van Bart op zijn site. Prima timing van hem! Ik voelde me weer even in Australie!

Benieuwd wat jullie nu gaan ondernemen, succes met het maken van de plannen,

Kus

• 08 December 2007 - 19:45

Loes Uit Grubje:

He Paul en Agnes.

Ontzettend veel plezier gewenst op jullie reis. Snuif (niet letterlijk he) maar veel nieuwe ervaringen op.
    We zullen met veel interesse jullie belevenissen volgen.

Lieve groetjes. Loes en de rest van de clan.Speciaal Mark.XX